15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu Çanakkale Zaferi'ni Andı

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde duygusal bir etkinliğe imza attı. Çanakkale türkülerinin yankılandığı etkinlikte, tiyatro ve şiir gösterileri de duygusal anlar yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2024 16:07
15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu Çanakkale Zaferi'ni Andı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kahramanmaraş'ta bulunan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, duygusal bir etkinliğe imza attı.

ÇANAKKALE TÜRKÜLERİ İLE ANMA VE UNUTMAMA MESAJI

Etkinlikte, öğrenciler Çanakkale türküsü ve kahramanlık türkülerini seslendirerek Çanakkale şehitlerini andılar. Bu anlamlı anlarda, şehitler için dua edildi ve saygı duruşunda bulunuldu.

whatsapp-image-2024-03-22-at-2-57-18-pm.jpeg

OKUL MÜDÜRÜ KAYIKLIK: "ÇANAKKALE'NİN DESTANINI HATIRLATMAK ÖNEMLİDİR"

Okul Müdürü Memduh Kayıklık, etkinliğin önemini vurgulayarak şunları söyledi:

"Bugün burada, Çanakkale'nin iman ve kahramanlık dolu destanını hatırlamak için bir araya geldik. Bu anlamlı günde, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların emanetini korumak ve bu toprakları sonsuza kadar muhafaza etmek bizim boynumuzun borcudur."

TİYATRO VE ŞİİR GÖSTERİLERİYLE DUYGUSAL ANLAR

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, düzenlenen etkinlikte tiyatro ve şiir gösterileri de sergilediler. Çanakkale Savaşı'nın kahramanlıklarını ve şehitlerin fedakarlıklarını anlatan gösteriler, izleyicilerde duygusal anlar yaşattı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Sha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.