AK Parti'nin Kahramanmaraş'ta İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!

AK Parti, Kahramanmaraş'ta yerel seçimlere hazırlanıyor. İlçe belediye başkan adayları belirlendi, strateji netleşti. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2024 13:37
AK Parti'nin Kahramanmaraş'ta İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!

AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki yerel seçimlere yönelik hazırlık süreci oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşırken, parti tarafından belirlenen ilçe belediye başkan adayları da kamuoyu ile paylaşıldı. Bu önemli adım, AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki seçim stratejisinin giderek şekillenmeye başladığını gösteriyor.

Onikişubat, Dulkadiroğlu, Türkoğlu, Andırın, Göksun, Elbistan, Afşin ve Pazarcık ilçelerinde yarışacak belediye başkan adayları belirlenerek açıklandı. Afşin ilçesinden Koray Kıraç, Andırın ilçesinden Ahmet Sinan Gökşen, Dulkadiroğlu ilçesinden Necati Okay, Elbistan ilçesinden Abdullah Yener, Göksun ilçesinden Hüseyin Coşkun Aydın, Onikişubat ilçesinden Hanifi Toptaş, Pazarcık ilçesinden Murat Ceyhan ve Türkoğlu ilçesinden Feyzettin Okumuş, AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki ilçe belediye başkan adayları olarak belirlendi.

Bu gelişmelerin yanı sıra, AK Parti daha önce Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Fırat Görgel'i açıklamıştı. Parti, yerel seçimlerde güçlü bir kadro ile katılım sağlamayı hedeflerken, belirlenen adaylarla birlikte Kahramanmaraş'ta seçim atmosferi iyiden iyiye hissedilmeye başlanmış durumda.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.