Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye'deki işletmelere 25.000 Avro'ya kadar hibe desteği!

Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta işletmelere özel hibe fırsatı! 3.000-25.000 Avro arası destek için son başvuru 17 Mayıs. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2024 11:04
Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye'deki işletmelere 25.000 Avro'ya kadar hibe desteği!

Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'taki işletmelere yönelik özel bir hibe fırsatı sunuluyor! Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yönetilen Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum (SEECO) Projesi çerçevesinde, söz konusu illerde faaliyet gösteren işletmeler ve üretici kooperatifler için hızlandırma hibe programı başvuruları başladı. Bu program, bölgedeki işletmelere 3.000 Avro ile 25.000 Avro arasında değişen hibe desteği sağlıyor.

Bu destekten yararlanmak isteyen işletmelerin ve kooperatiflerin 18 Nisan 2023 tarihinden önce kurulmuş olmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 17 Mayıs olarak belirlenmiştir. Başvuru sürecinde destek almak isteyenler için 7-8 Mayıs tarihlerinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında SEECO Proje uzmanları tarafından bir teknik destek masası kurulacaktır. İlgilenenlerin öncelikle başvuru formunu ve gerekli ekleri inceleyerek ön hazırlıklarını tamamlamaları önerilmektedir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen yerel işletme ve kooperatifler için detaylı bilgi ve başvuru koşulları proje web sitesinde yer almaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.