Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a Sarı Kodlu Uyarı Yapıldı!

Meteoroloji alarm veriyor: Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Kayseri, Osmaniye, Mersin, Sivas ve Niğde gibi bölgelerde sağanak yağış riski. Tedbiri elden bırakmayın.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2023 07:05
Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a Sarı Kodlu Uyarı Yapıldı!

Meteoroloji uyarıyor: Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'da sağanak yağışlar beklentisi. Sel, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olun.

HANGİ İLLER ETKİLENECEK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısındaki bölgeler, Kayseri'nin güneyi ve doğusu, Sivas'ın güneyi ve Niğde'nin doğusunda yerel olarak sağanak ve aynı zamanda sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

l-1645711067-1667553921-1667885213.jpg

TEDBİR ALIN: OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKAT

Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, trafik aksaması, güçlü rüzgar ve lokal dolu gibi olumsuz durumların yaşanabileceği belirtiliyor. Bölge sakinleri bu olasılıklara karşı dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır.

SARI KOD UYARISI NEDİR?

Sarı kod uyarıları, potansiyel tehlikeli hava olaylarını işaret eder. Hava olayları nadir olabilir, ancak faaliyetleri etkileyebilir. Bu uyarı, kamuoyunun risklerden kaçınmasına ve gerekli önlemleri almasına yardımcı olmayı amaçlar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.