Avrupa Birliği mülteciler için Kahramanmaraş'ta

AB heyeti, Kahramanmaraş'ta mülteci yardımlarını inceledi. Okul ziyaretiyle, yerel çalışmaları değerlendirdi ve memnuniyetlerini ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2024 12:15
Avrupa Birliği mülteciler için Kahramanmaraş'ta

AB heyeti, Türkiye'nin mülteci yardımları çerçevesinde Kahramanmaraş'ı ziyaret etti. "Türkiye'deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (Facility for Refugees in Turkey-FRIT)" kapsamında, faaliyetlerin sahada incelenmesi amacıyla Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'ndan İnsani ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkan Yardımcısı Esther Bouma ve Sosyo-Ekonomik Kalkınma Program Yöneticisi Feyhan Evitan Canbay, Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Okul müdürü Ali Özdemir, atölye ve laboratuvarları gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart Dulkadiroğlu, ilçedeki yabancı uyruklularla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Türkiye Delegasyonu'nun İnsani ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkan Yardımcısı Esther Bouma ve Sosyo-Ekonomik Kalkınma Program Yöneticisi Feyhan Evitan Canbay, okuldaki uygulamalardan memnuniyetlerini dile getirerek ziyaretlerini tamamladılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.