Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 10 Mayıs 2024

10 Mayıs tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2024 08:44
Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 10 Mayıs 2024

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı bulutlu olacak, ancak geceye doğru çok bulutlu bir atmosfer bekleniyor. İkindi saatlerinde Göksun'un kuzeyi, Elbistan'ın kuzeyi ve Binboğa Dağı çevresinde bulutlanmaya bağlı olarak çok dar alanlarda ve kısa süreli hafif yağış geçişleri yaşanabilir. Rüzgar, güney ve doğu yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Hafta sonuna gelindiğinde ise serinleme ve yağış geçişleri ihtimali artıyor. Cumartesi günü geceden itibaren ve sabah saatlerinde ilimizin güneyinde yağışlar bekleniyor. Cumartesi günü boyunca diğer bölgelerde de yer yer yağış görülebilir. Pazar ve pazartesi günleri de ara ara yağış ihtimali devam edecek. Pazar günü sıcaklıkta düşüş yaşanacak ve birkaç gün boyunca serin bir hava hakim olacak.

Ayrıca, bugün ve yarın çöl bölgesinden toz taşınımı bekleniyor. Bu durum hava kalitesinde düşüşe neden olabilir ve çamurlu yağışlar görülebilir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.