Kahramanmaraş’ta Yeni Valilik Binası'nın Nereye Yapılacağı Belli Oldu: İşte Detaylar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Kahramanmaraş'ta şehir merkezinde gerçekleştirdiği dizi ziyaret ve incelemeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 13:27
Kahramanmaraş’ta Yeni Valilik Binası'nın Nereye Yapılacağı Belli Oldu: İşte Detaylar!

Başkan Güngör, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları kabirleri başında dualarla andıklarını belirtti. Deprem sonrası şehirde gerçekleştirilen çalışmaları ve iyileştirme çabalarını vurguladı.

Altınşehir Kuyumcukent ve Valilik binasında incelemelerde bulunan Başkan Güngör, şehrin tekrar ayağa kaldırılması için yoğun bir çaba harcandığını ve her alanda ciddi çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti.

ziyaret-15.jpg

Depremin etkilediği bölgelerdeki yapıların durumunu incelediklerini ve halkın yaşamını sürdürebilmesi için gereken adımları attıklarını belirtti.

Valilik binası ile ilgili olarak Başkan Güngör, depremde hasar gören binanın yerine Trabzon Caddesi'nde yeniden inşa edileceğini açıkladı. Bu sayede şehir hafızasının korunacağını ve daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırılacaklarını dile getirdi. Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ın tekrar eski gücüne kavuşması için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.